ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА - Сливен

Учебен център

Учебен център към ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА – Сливен набира курсисти за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС категория "М" и "В".

Центърът разполага с модерни технически средства и дидактически материали, включващи компютъризирани работни места, мултимедийни системи, както и допълнителни материали свързани с обучението.

Занятията се провеждат в спокойна и приятна атмосфера, като обучението се осъществява от високо квалифицирани и доказани специалисти, които ще осигуряват индивидуално отношение към всеки курсист.

Главна цел на преподавателите е водачите да придобият умения и знания за безопасно управление на автомобил в условията на съвременния високонатоварен трафик.


УЧЕБЕН АВТОСЕРВИЗ

Професионална гимназия по механотехника сливен разполага с модерна база след извършен основен ремонт на работилниците и закупуване на съвременно обурудване и нов автомобил

TOYОTA AURIS по проект на МОН.

Учебният автосервиз е обзаведен със съвремени уреди, отчитащи параметрите на бензиновите и дизеловите двигатели и оценка за работата им в реално време.

Сертифициран е за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008

Създадената модернизирана учебна среда ще осигури възможност на учениците да се запознаят с най-новото техническо оборудване, което ще повиши конкурентоспособността на труда им.


С професионалистите от ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА - СЛИВЕН и желанието за по-добра квалификация от страна на курсистите, постигнатото високо ниво на обучението ще помага за опазване на човешкия живот по пътищата.

"Управлението на автомобил представлява най-високорисковата и високоотговорна дейност, извършвана в ежедневието на човека в условията на съвременното общество."


За справки:

гр. Сливен, ул. Стефан Султанов № 9

Тел: 044/66-76-01 - директор

044/66-72-14 – технически сътрудник


Снимки


 

Copyright © 2008-2024 ПГ по Механотехника - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев