ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА - Сливен

Форми на обучение

Самостоятелна форма на обучение

Ред и организация за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка на ученици от VIII клас в самостоятелна форма на обучение, професия „Техник по транспортна техника“, специалност „Автотранспортна техника“, през сесия октомври-ноември на учeбната 2019/2020 г.


Ред и организация за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка на ученици от ІХ клас в самостоятелна форма на обучение, професия „Техник по транспортна техника“, специалност „Автотранспортна техника“, през сесия октомври-ноември на учeбната 2019/2020 г.


Ред и организация за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка на ученици от Х клас в самостоятелна форма на обучение, професия „Техник по транспортна техника“, специалност „Автотранспортна техника“, през сесия октомври-ноември на учeбната 2019/2020 г.


График за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка през сесия октомври-ноември на учебната 2019/2020 г. с ученици от ХІ клас, самостоятелна форма на обучение, професия Монтьор на транспортна техника , специалност Автотранспортна техника.


График за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка през сесия октомври-ноември на учебната 2019/2020 г. с ученици от ХІІ клас, самостоятелна форма на обучение, професия Техник по транспортна техника , специалност Автотранспортна техника.

Задочна форма на обучение

График за провеждане на учебни занятия за обзор на учебното съдържание за учениците от ХІІ д клас през първа редовна сесия на учебната 2019/2020г.


График за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка през сесия октомври-ноември на учебната 2019/2020 г. с ученици от ХІ д клас, задочна форма на обучение, професия Оператор в дървообработването, специалност Производство на мебели


График за провеждане на изпити за определяне на годишна оценка през сесия октомври-ноември на учебната 2019/2020 г. с ученици от ХІІ д клас, задочна форма на обучение, професия Оператор в дървообработването, специалност Производство на мебели

Дневна форма на обучение

Седмично разписание за първи учебен срок на учебната 2019/2020 година


Организация на учебния ден за учебната 2019/2020
 

Copyright © 2008-2019 ПГ по Механотехника - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев