ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА - Сливен

РАБОТНА СРЕЩА

13.05.2022 / 21:07

В дните 12-13 май 2022 г. се провежда работна среща по проект „T.E.A.M.3– Заедно постигаме повече“, No 101008352 — TEAM3 — REC-AG-2020 / REC-RDIS-NRCP-AG-2020, финансиран по Програма „Права, равенство и гражданство” (2014-2020) на Европейския съюз. Проектът се изпълнява от Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет (НССЕИВ), който е и Национална контактна точка по националните стратегически документи за приобщаване на ромите.

Целта на срещата е да насърчи диалога между образователните медиатори и заинтересовани страни, търсене на решения на належащи въпроси от взаимен интерес, свързани с взаимодействието при работата на образователните медиатори, да предостави възможност за обмен на мнения и практики, да информира за рамката на политиките за приобщаване, да популяризира проекта и Националната ромска платформа.

В срещата вземат участие образователни медиатори и представители на институции, граждански организации и други заинтересовани страни, които имат отношение към темата, Националната контактна точка по изпълнение на национални стратегически документи за приобщаване на ромите, екип по проекта.

Прикачени файлове към новината

sre [264KB]
 
 

Copyright © 2008-2024 ПГ по Механотехника - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев