ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА - Сливен

Обучение със споделяне на добри практики по НП „Квалификация на педагогическите специалисти“

17.05.2018 / 15:22

ПГ по механотехника – Сливен беше проведено обучение със споделяне на добри практики по НП „Квалификация на педагогическите специалисти“ - 4.1.6. Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура.

 

Още 19 директори и учители се запознаха прилагането на информационните и комуникационни технологии /ИКТ/, и електронни ресурси в учебното заведение, както и добри умения на педагогическите специалисти за работа с ИКТ и електронни ресурси. Учителите от методичното обединение по информатика и ИТ работиха с групите по ИКТ.

Стоянка Кръстева – ръководител ИКТ в училището запозна гостите с прилагането и използването на ИКТ в гимназията и представи работата с електронната платформа „Феникс“ – електронен дневник. „МozaBook – за работа в клас,образователен презентационен софтуер за интерактивна дъска и демонстрация на уроци по Електротехника бе представено от Костадинка Георгиева. Емил Станков – учител методист в училището запозна гостите с прилагането и използването на е-learning в гимназията и представи работата с електронната платформа.

Представена беше работата по Проектът е известен накратко като ДОМИНО – абревиатура на „Дуално образование за модерните изисквания и нужди на обществото“ от Елена Атанасова

Гостите разгледаха училищните работилници, както и различни кабинети в гимназията. Отзивите им бяха, че са впечатлени от видяното и наученото.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПГ по Механотехника - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев